Wat Voelt Dit Goed

Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick ter Meer voor staat. In de afgelopen jaren heeft de uit Eindhoven afkomstige zanger en tekstschrijver dit al meerdere keren bewezen. Met name de single ‘Ze bleek de dochter van de kastelein’ die Rick afgelopen maart lanceerde, heeft het ontzettend goed gedaan. Z’n nieuwste wapenfeit ‘Wat voelt dit goed’ bevat alle ingrediënten om dat succes te evenaren of zelfs te overtreffen. De tekst heeft de bijna 29 jarige entertainer zelf geschreven. Frank Verkooyen van The Boom!Music in De Meern is verantwoordelijk voor het top-arrangement waaraan ook Marcel Fisser en Dian Senders een bijdrage aan hebben geleverd.

Het belangrijkste waaraan een tekst moet voldoen is volgens Rick dat er een verhaal in moet zitten. ‘Het schrijven gaat me erg goed af. Uit de losse pols schud ik binnen 10 minuten een tekst uit de mouw. Vervolgens stuur ik het concept naar Frank Verkooyen die er dan een demo van maakt zodat het ‘armen en benen’ krijgt. Daar is hij echt een kei in. Ondertussen is er een hechte band tussen ons ontstaan. Het afgelopen jaar heb ik overigens nog 8 teksten geschreven die Frank heeft gebruikt voor andere artiesten uit zijn stal. Daar ben ik best trots op’, glundert Rick.

‘Wat voelt dit goed’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 23 december 2020 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Joeri van den Kieboom van BREEDBEELD.av , is te bewonderen bij de clipzenders en de social mediakanalen van Rick ter Meer.